Skip to main content

Patar J, de verhuizingen expert

Sinds haar oprichting in 1964 staat PATAR J. voor u klaar om u te helpen bij uw verhuizing in Brussel, België en Europa. Wij beschikken over een team met een rijke ervaring in de verhuiswereld. Onze werknemers volgen met veel interesse en nauwgezetheid alle veranderingen en nieuwigheden op het gebied van verhuizingen.

Ontvang uw gratis offerte

Geschiedenis van de verhuisfirma Patar J.

Het familiebedrijf werd opgericht in 1964. Gezien het succes en de groeiende vraag moest het al gauw zijn activiteiten op het gebied van transport en verhuizingen uitbreiden.

In 1975, na het overlijden van oprichter José Patar, zetten zijn vrouw en kinderen het avontuur voort door de teugels over te nemen van het bedrijf, dat toen in volle groei verkeerde en zich resoluut richtte op modernisering. In 1991 ging Patar J. van het statuut van BVBA over naar dat van een NV.

Om zijn diensten te diversifiëren en aan steeds specifiekere verzoeken te voldoen, creëerde Patar J. een nieuwe afdeling in 1998: het vervoer van kunstvoorwerpen en oude voorwerpen.

Voortbouwend op zijn ervaring blijft Patar J. groeien. Het bedrijf beschikt over een zeer sterk financieel profiel. Het blijft zijn vloot en de kwaliteit van zijn materieel (vrachtwagens, buitenliften, aanhangwagens, …) uitbreiden om een uitstekende service te garanderen aan zijn klanten en aan steeds meer uiteenlopende verzoeken te voldoen.